Actes

Maig

Aquest mes estem molt contents perquè no només programem des de l’assemblea de la maig
Sala Ciutat, sinó que altres col·lectius de Manresa ha fet seva la sala i han programat passes de documentas, pel·lícules i fins hi tot un sopar! i es que de fet ja és tracta això, compartir i crear cultura. Retornar un espai a la gent i als col·lectius de la Ciutat per creixer junts i de la mà.

 

 

 

Gràcies Pahc Bages WEB , Vaga de totes-Comité Bages-Moianès WEB i Primavera Llibertària del Bages WEB

I bon cinema!

 

 

 

Comencem el Març amb una programació per a tots els públics.

El dissabte a les 17:00 José Manuel Garzón oferirà una bona estona amb contes per a adults i adultes, tot seguit el quartet Gipsy Krokets tancarà la vetllada amb ritmes balcànics que de ben segur faran que t’aixequis de la cadira. I si no…. ja veureu!

marçMENYS

Diumenge tornen les activitats infantils, un clàssic ja! Ai Carai, grup d’animació infantil, actuarà a les 12:00 del migdia acompanyats amb una bona xocolatada.

A la tarda es farà assemblea oberta, a les 16:00, on seguirem avançant i debaten sobre el futur del projecte, i on tu també hi tens veu.

T’hi esperem!

 

Segona setmana d’activitats a la Sala Ciutat.

Durant el matí la Cia. Quixotades de Sant Vicenç de Castellet  ens porten per a les més menudes una proposta d’activitats simultànies. Podrem escoltar contes, cantar i ballar amb música en directe, veure espectacles de malabars i bombolles de sabó.

El CIRC MIL LUNAS arriba a la Sala Ciutat!

A primera hora de la tarda el grup del Bages Kòdul farà un concert en acùstic. Proper i nou, deixeu predre l’oportunitat de veure Kòdul de tant aprop.

Tot seguit la segona assemblea oberta on començarem explicant la feina feta fins ara i ens posarem a treballar per seguir endavant.

 

Veniu a dir la vostra, a escoltar, a proposar, a treballar,… Diumenge cal que siguem moltes, perquè estem conveçudes que entre totes farem viure La Sala Ciutat!!