COMUNICAT DE L’ASSEMBLEA RECUPEREM LA SALA CIUTAT:’HABLE CON ELLA’. Almodóvar, 2002

Des de l’Assemblea Recuperem la Sala Ciutat volem manifestar que no entenem per què l’Ajuntament ha tallat l’espai de diàleg directe que mantenia amb nosaltres. Es va tenir una primera reunió, en la qual vam voler saber de primera mà quin era el posicionament de l’Ajuntament sobre la Sala Ciutat i vam acordar tornar-nos a veure un cop ens haguessin fet arribar els següents documents: el seu informe tècnic sobre l’estat de la Sala Ciutat i els plànols de la futura plaça Sant Ignasi. No ens han fet arribar mai cap d’aquests documents públics.

Entenem que l’Ajuntament és qui trenca l’espai de diàleg amb l’Assemblea. I per això, veient la seva incapacitat per parlar directament amb una part de la ciutadania, acceptem la mediació del Col·legi d’Advocats, amb l’objectiu ben definit de Recuperar la Sala Ciutat.

A través dels seus comunicats, l’Ajuntament ens ha fet una sèrie de crítiques, fruit del desconeixement, que no creiem que siguin el millor pas per construir un pont de diàleg. No estem privatitzant un espai públic, estem retornant a la ciutadania un espai que s’havia tancat al públic. Les noves formes organitzatives dels moviments socials són assambleàries i no jerarquitzades. No trobaran «representants clars» perquè tenim processos de lideratge compartits. No tindran respostes al cap de dos dies, perquè els processos de participació directa no segueixen la immediatesa que requereixen les antigues formes organitzatives. Nosaltres no cobrem. I anem a poc a poc perquè anem lluny.

Qui vulgui saber i participar dels objectius i les activitats que estem desenvolupant, pot consultar: http://salaciutat.noblogs.org, facebook.com/pages/Recuperem-La-Sala-Ciutat, @Salaciutat. L’assemblea és oberta.

‘No quiero decir que hablar no sirva de nada, pero también se les habla a las plantas y uno no se casa con ellas’. HABLE CON ELLA. Almodóvar, 2002

Assemblea Recuperem la Sala Ciutat
Diumenge, 15 de febrer de 2015

Esta entrada ha sido publicada en comunicats y etiquetada como , , . Guarda el enlace permanente.